sábado, 3 de marzo de 2018

Debate sobre La Pareja y la actual sociedad en el programa "Ara i Aqui"

Programa: "Ara i Aquí", TVE Catalunya,
Presentat per: Carlos Fuentes. 

Dirigit per: Josep Ramon Lluch
'Ara i aquí' és un programa de participació ciutadana i de debat que es desenvolupa a partir d'un tema genèric d'interès per a la majoria de la societat catalana i que tracta testimonis en primera persona provinents de totes les comarques, per donar veu a tots els accents i visions de la geografia catalana.
Seleccion de Programas:
Les xarxes socials han canviat la nostra vida?. 09 feb. 2018
Per contestar aquesta pregunta Carlos Fuentes entrevistarà Bruno Pérez Juncà, pèrit judicial informàtic forense i expert en ciberseguretat i Marc Masip, psicòleg, director d'un centre psicològic i fundador del Programa Desconnecta.
'Ara i Aquí' comptarà com a tertulians amb Sergi Arola, Xavier Rius, Sílvia Tarragona i Jaume Borja. A més, tindran testimonis de diferents "influencers" com Jordi Wild, Adriana Boho i Janet Capdevila i a l'autor del llibre "La gran adicción", Enric Puig.
Ha canviat la manera d'estimar-se? 17 feb. 2018
Es pot estimar més d'una parella? Ha canviat la manera d'estimar-se? La parella tradicional està en crisi? Per contestar aquestes preguntes Carlos Fuentes entrevista la periodista i escriptora Júlia Bertran, autora del llibre "Amar y timar".

Es manipulen els fills quan els pares es divorcien? 02 març 2018
Sovint els fills deixen de ser la prioritat dels pares per convertir-se en l'arma més punyent amb la que atacar l'ex parella. L'odi que s'aixeca quan una parella es divorcia pot generar grans conflictes en els fills. Són molts els pares que utilitzen als fills per fer xantatge i fer mal a la que era fins fa poc la seva parella.
A aquest fenomen se'l coneix com la Síndrome d'Alienació Parental i cada cop més nens són víctimes dels seus propis progenitors. El comportament dels pares pot arribar a generar grans trastorns d'ansietat, de la son o conductes violentes, entre d'altres. Hi ha situacions límit on ens trobem denúncies de segrest parental, maltractaments, abús sexual...
Davant d'aquesta situació 'Ara i Aquí'' planteja: Es manipulen els fills quan els pares es divorcien? Per respondre aquesta pregunta Carlos Fuentes entrevista Josep Tomàs, psiquiatra; Àngels Fuentes, advocada de dret familiar; i Maria Eloina gonzález, jutgessa.
'Ara i Aquí' comptarà com a tertulians amb Sílvia Tarragona, Javier Urra, Magda Oranich i Elsa Anka.

No hay comentarios: